Daca "torinezul" Adrian Mutu a fost laudat dupa derby-ul din etapa a XXIX-a cu AC Milan, Cristi Chivu a fost trimis "la podea" de presa din Italia, dupa esecul din deplasarea de la Ascoli, scor 2-3.

Una calda, alta rece pentru romanii din Serie A. In meciul Juventus-AC Milan, capul de afis al etapei, terminat 0-0, Mutu, care a jucat toate cele 90 de minute, a fost notat cu 6,5 de catre agentia "Datasport". "Capello i-a acordat incredere, iar romanul i-a raspuns cu un joc de mare sacrificiu pe banda dreapta, avand cateva incursiuni periculoase", a notat sursa citata. Aceeasi agentie l-a pus la zid pe Cristi Chivu, dupa infrangerea Romei de la Ascoli, scor 2-3, capitanul "tricolorilor" fiind notat cu 5. "Desi elegant in anumite momente ale jocului, Chivu a fost depasit, la fel ca toata apararea. In finalul meciului, a fost eliminat pentru un fault in postura de ultim aparator, astfel incheindu-se un sir de 12 jocuri fara infrangere", a scris sursa citata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.