Steaua a facut in fata Argesului cel mai slab meci al sezonului, iar partida retur cu Betis Sevilla pare deja o batalie pierduta din start de ros-albastri. Cu cat vremurile in care Steaua era antrenata de Zenga sau Protasov se sterg din memoria fotbalistilor antrenati acum de Olaroiu, cu atat spectacolul devine mai putin posibil.

Desi fanii echipelor din campionatele "grele" sunt de multe ori mai atrasi de intrecerea interna, la noi nu functioneaza aceleasi criterii: speriati si de vremea nemiloasa, suporterii ros-albastrilor au lasat tribunele aproape goale. Cu Oli pe post de timonier, Steaua arata ca Poli Timisoara cand era pregatita de acelasi tehnician. Lipsiti de curaj si de imaginatie, stelistii au prezentat aseara inca o mostra de plictiseala fotbalistica.

Daca inspiratia a lipsit ca si in meciul cu Betis, de data asta ros-albastrii n-au avut nici nerv. Argesul s-a aparat in stilu-i caracteristic, iar sterilitatea stelistilor i-a convenit de minune lui Cartu. O bara intamplatoare rezultata si dintr-o inexactitate a lui Guso i-a pacalit pe spectatori, care se bucurau de esecul lui Dinamo si semiesecul Rapidului, pentru ca prima repriza a fost arida, iar evolutia Stelei lamentabila.

La pauza, in difuzoare s-a auzit piesa lui Europe, "The final countdown" (Numaratoarea inversa), ca un mesaj ascuns pentru Olaroiu, care nu a gasit solutii nici dupa reluarea partidei. Oprita si Cristocea au incercat sa mai insufleteasca jocul Stelei, dar impresia ca ros-albastrii arata ca o echipa anonima, de pluton. in astfel de conditii, meciul cu Betis pare pierdut dinainte.

Puiu Iordanescu merge cu Gigi Becali la Sevilla!

Dupa ce si-a reziliat contractul cu Al-Ittihad, Anghel Iordanescu a plecat aseara din Arabia Saudita spre Zürich, unde astazi va participa la o sedinta FIFA. "Generalul" va merge apoi direct spre Sevilla, pentru a asista la returul Stelei cu Betis, fiind invitat de catre finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali. "Voi face tot posibilul sa ajung. Vin cu draga inima la acest meci", s-a confesat Iordanescu pentru ProSport.