Mihai Stoica, managerul gruparii din Ghencea, a acuzat formatia oaspete de "antijoc" si a precizat ca prestatia pitestenilor nu face bine fotbalului romanesc.
"Argesul nu a bagat autocarul in poarta, ci toata autobaza. Cartu a venit sa se apere. In regula, a facut antijoc, insa cu aceste trageri de timp nu am mai vazut asa ceva. Cand Oprita a tras peste poarta, Guso s-a accidentat, Daouda a faultat, tot el s-a accidentat, la fel si Bilasco. Asa ceva nu se poate. Aceste lucruri dau fotbalul romanesc inapoi", a declarat Stoica.

Managerul stelist i-a atribuit lui Cartu meritele reinventarii fotbalului.

"Ce-a facut Cartu? A reiventat fotbalul. Nici daca puneam poarta la mijlocul terenului nu cred ca atacau. Sorin este diabolic, cred ca i-a zis lui Bilasco «da-te mort». Bilasco era singurul varf, dar se plimba pe acolo. Este mai greu sa marchezi gol fara sa sutezi spre poarta", a adaugat oficialul stelist.
Mihai Stoica nu il considera pe Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, vinovat pentru semi-esecul de duminica. "Ce sa faca Oli? A facut doua schimbari foarte bune, plus ca m-am speriat cand l-a scos pe Baicu si l-a bagat pe Cristea, cand am vazut cat a riscat. Oli nu este antrenor defensiv. Steaua a bagat trei goluri la Heerenveen, iar Betis a fost un adversar foarte bun", a precizat Stoica.

Cosmin Olaroiu, antrenorul principal al Stelei, nu s-a declarat dezamagit de evolutia elevilor sai. "Jucătorii au incercat totul in condițiile astea. Să joci tot timpul cu 10 oameni in față nu este ușor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem șansă. Nu avem ce scuze să găsim. Am avut coerență in joc, dar nu și finalizarea pe care ne-o doream", a sustinut Olaroiu.

La meci a fost prezent si fostul antrenor al gruparii din Ghencea, italianul Zenga, care a parasit stadionul inainte de fluierul final al partidei.