„Ciinii rosii“ si-au rupt coltii in Otelul calit cu infuzie de milioane de dolari de catre indianul Lashmi Mittal. Dupa 3-0 pentru oaspeti, Ion Marin a recunoscut sincer ca „nimic nu a mers“ la Dinamo

"Oracolul din Balcesti" anunta "cel mai al dracu’ retur din istoria fotbalului romanesc", dar nimeni nu anticipa socul promis de Mitica Dragomir chiar din prima etapa. Liderul la zi al Diviziei A, echipa care se antreneaza in fiecare an pentru Liga Campionilor, a fost umilita cu 3-0 de penultima clasata, care astfel a obtinut prima sa victorie pe terenul dinamovistilor.

Dupa primul gol al lui Stan din minutul 12, toti au crezut ca se turneaza un episod din "Cascadorii risului", in care militienii sint complici la farse. Gluma s-a ingrosat la cel de-al doilea gol al aceluiasi Stan, pentru a deveni morbida la inceputul celei de-a doua reprize, cind atacantul venit din Divizia B, coincidenta, de la fosta echipa a lui Ion Marin, a semnat cea mai mare surpriza a campionatului intern.

Ion Marin: "Dezastru!"

Marin a catalogat esecul din meciul cu Otelul ca fiind un "dezastru" si a admis ca Dinamo a pierdut "fara drept de apel" in fata formatiei pe care in tur Dinamo a invins-o cu 4-1. "Regret ca am debutat in acest mod. Am fost depasiti la toate capitolele si nu avem scuze pentru evolutia din aceasta seara. Acest rezultat-bomba sper sa-i trezeasca pe fotbalisti", a mai spus Marin, care a recunoscut ca a gresit atunci cind l-a inlocuit pe accidentatul Pulhac cu Vlad Munteanu, jucator care a gresit flagrant la primele doua goluri. "Sapaliga" a mai avertizat ca nu se pune problema titlului cu astfel de prestatii, pierderea campionatului fiind "un risc asumat".

"Dupa meciul acesta ma simt mic", a declarat si portarul Cristian Munteanu, in timp fundasul Cosmin Barcauan, la primul meci dupa revenirea de la Sahtior, spera ca esecul din partida cu Otelul sa nu fie inceputul unei noi perioade de declin pentru "alb-rosii". Capitanul Florentin Petre considera ca infringerea din meciul cu Otelul este un accident, precizind ca un rol il au si certurile conducerii din ultima perioada.

Cristi Borcea: "Tragedie!"

"La investitiile facute si la jucatorii care au fost adusi, este o tragedie ce s-a intimplat. Imbucurator este ca au venit multi suporteri si le cerem scuze, atit conducerea, cit si jucatorii, pentru acest rezultat. Este incredibil ce s-a intimplat", a afirmat Cristi Borcea, incercind sa linisteasca miile de spectatori care scandau numele lui Ioan Andone. De partea cealalta, dupa 16 transferuri, aducind printre titulari inclusiv un jucator din Burkina Faso, Petre Grigoras a reusit sa alcatuiasca un aliaj promitator la Otelul. "Pentru mine este un rezultat excelent, pentru ca ne aflam intr-o situatie dificila in clasament. Evolutia jucatorilor ne da sperante ca ne putem indeplini obiectivul", a afirmat Grigoras.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.