Cosmin Olaroiu a afirmat ieri ca el e principalul om care trebuie contestat, nu si jucatorii care si-au dat viata pe teren. Cosmin Olaroiu si-a aparat jucatorii spunand ca acestia au dat tot ce au putut pe teren si nu trebuie blamati

"Toata lumea a fost nemultumita. E mai bine ca am fost criticat eu si nu jucatorii, pentru ca antrenorul trebuie sa ia totul asupra sa", a spus Oli. Tehnicianul din Ghencea a mai declarat ca nu trebuie privit acest rezultat ca o infrangere si ca Steaua mai are 90 de minute in care poate sa transeze calificarea de partea sa.

"Ce sa facem acum, sa nu mergem la Sevilla? Betis a facut un meci foarte bun, a jucat mult peste ce disputa in campionat. Fiind participanti in Liga Campionilor, pentru ei in Cupa UEFA daca reusesc bine, daca nu, nu. Nu este o presiune atat de mare", a comentat Oli, precizand ca la spanioli e foarte greu sa alegi primul "11" din cauza ca jucatorii sunt de valori egale. Referitor la meciul cu FC Arges, de maine, antrenorul stelist a spus ca va fi un joc foarte greu, pentru ca pitestenii evolueaza foarte bine in deplasare.

"Trebuie sa ne concentram acum la celalalt obiectiv al nostru, campionatul. Steaua nu-si permite sa menajeze jucatori pentru aceasta partida, mai ales ca ne vor lipsi suspendatii Goian si Paraschiv. Nu sunt probleme medicale, doar unele usoare contuzii pentru Radoi, Dica, Ogararu si Nicolita, dar ei se vor reface pana la ora partidei", a spus increzator Cosmin Olaroiu.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Mitica Dragomir s-a declarat nemultumit de ultima schimbare facuta in meciul cu Betis, Cristocea in locul lui Nicolita, Oli a raspuns: "Si eu daca stau in tribuna gasesc o mie de lucruri legate de antrenorul Olaroiu. Sunt mult mai aproape de ce se intampla pe teren decat cineva din tribuna. Probabil trebuia sa nu mai fac schimbarea si sa-l tin pe Nicolita accidentat pe teren", a spus destul de iritat tehnicianul stelist.

"Mai bine jucam in Ghencea. Daca evoluam pe stadionul nostru, era mult mai greu pentru ei."
Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.