De maine incepe Formula 1, cu Marele Premiu din Bahrain. Alonso vrea sa-si apere coroana, Schumi sta la cotitura
Miliarde de fani ai curselor de Formula 1 intra in priza de duminica! Marele premiu al Bahrainului este prima dintre cele 18 curse in care se vor intrece cele 11 echipe inscrise in Marele Circ in acest sezon. Marea batalie se da intre Renault, Ferrari, Honda si McLaren, fiecare dintre scuderii avand argumentele sale. Detinatoarea titlului, cu spaniolul Fernando Alonso detinator al coroanei supreme, cel mai tanar campion mondial din istorie, si italianul Giancarlo Fisichella, ocupant al locului secund in precedenta editie, nu concepe decat succesul.

Batranul Michael Schumacher, septuplu castigator al titlului de campion al lumii, vrea sa aduca iar titlul la Maranello, dar japonezii de la Honda, secondati de conationalii de la Toyota, spera sa dea marea lovitura. Finlandezul Kimi Raikonnen zice ca a ajuns la maturitate, motiv pentru care trage nadejde sa ajunga primul la linia de sosire la finalul celor 18 mari premii. Din cauza nenumaratelor modificari aduse regulamentului, echipele s-au apropiat valoric, ceea ce promite o lupta palpitanta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.