Desi a suferit un hematom la mana stanga dupa ce a fost calcat de un adversar, mijlocasul formatiei din Ghencea a continuat sa joace si a facut-o foarte bine. Capitanul stelist Mirel Radoi a demonstrat inca o data ca ramane un adevarat lider al echipei si un mare luptator.

Internationalul din Ghencea a suferit in minutul 33 o contuzie puternica la mana stanga intr-un contact cu un adversar. Capi l-a calcat pe brat tocmai in momentul in care mijlocasul stelist a efectuat o alunecare pentru a centra. Scos la marginea terenului pentru a primi ingrijiri, staff-ul medical a constatat ca Mirel a suferit un hematom la mana stanga si i-a fost aplicat imediat un bandaj de culoare rosie. Jucatorul a revenit pe teren scrasnind din dinti, hotarat sa-si conduca echipa indiferent de starea sa de sanatate. De altfel, Radoi a ratat cea mai mare ocazie a partidei in min. 72.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.