Echipa Benfica Lisabona s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat din competitie detinatoarea trofeului, FC Liverpool, pe care a invins-o, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0, in mansa secunda a optimilor competitiei.

Golurile partidei disputate pe stadionul Anfield Road au fost marcate de Simao Sabrosa (foto), in minutul 36, si Miccoli, in minutul 89. Benfica a castigat si meciul tur, cu scorul de 1-0.

In urma rezultatelor inregistrate in partidele disputate, miercuri, in mansa secunda a optimilor, s-au calificat in sferturi, alaturi de Benfica, formatiile Arsenal Londra, AC Milan si Olympique Lyon.

Arsenal a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, pe teren propriu, in compania echipei Real Madrid si a obtinut calificarea in sferturi datorita victoriei cu scorul de 1-0 obtinute in prima mansa.

AC Milan a invins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formatia Bayern Munchen, dupa ce meciul tur se incheiase la egalitate, scor 1-1. In partida de la Milano pentru gazde au marcat Inzaghi '8, '47, Sevcenko '25 si Kaka '59, in timp ce Bayern a punctat prin Ismael '35. in minutul 25, capitanul de la AC Milan, Andrei Sevcenko, a ratat o lovitura de la 11 metri.

Olympique Lyon s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata olandezilor de la PSV Eindhoven, prin reusitele lui Tiago '26, '45+4, Wiltord '71 si Fred '90. Capitanul echipei PSV Eindhoven, Cocu, a fost eliminat in minutul 43, pentru cumul de cartonase galbene. Olympique Lyon a castigat si in tur, cu scorul de 1-0.

Marti au obtinut calificarea in sferturi formatiile FC Barcelona, Juventus Torino si Villarreal.

Ultimul meci din optimile Ligii Campionilor, Inter Milano (Italia) - Ajax Amsterdam (Olanda), se va disputa pe 14 martie.

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor va avea loc vineri.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.