Fundasul alb-verzilor este convocat cu regularitate la nationala Spaniei si se multumeste cu un 0-0 la Bucuresti. Fotbalistul sustine ca Primera Division este mult mai importanta decat Cupa UEFA.

Juanito are 29 de ani si este stalpul defensivei lui Betis Sevilla. Se afla la al optulea sezon in care apara culorile clubului andaluz.Internationalul spaniol spune ca el si coechipierii sai au venit in Romania cu gandul sa nu primeasca gol in fata Stelei.

PRO: Ce stii despre Steaua?
JUANITO: Nu stiu foarte multe despre aceasta echipa. Am vazut cateva casete, dar daca a eliminat-o pe Valencia anul trecut, inseamna ca reprezinta un adversar periculos. Pentru noi este important sa nu primim gol la Bucuresti. 0-0 ar fi un rezultat excelent, deoarece acasa ne va fi mai usor.

PRO: Ce pronostic crezi ca se potriveste pentru partida Steaua - Betis?
JUANITO: La pariuri o sa va lasam pe voi sa castigati.

PRO: Cupa UEFA sau Primera Division? Ce este pe primul plan pentru Betis?
JUANITO: Primera Division este principalul nostru obiectiv. Ne asteapta un meci foarte greu, duminica, impotriva celor de la Malaga. Acest fapt nu inseamna ca nu vom trata cu seriozitate si competitiile europene. Vrem sa obtinem calificarea in sferturi.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.