Tehnicianul Cosmin Olaroiu considera ca este important ca stelistii sa joace agresiv si sa nu creeze spatii.

In partida de astazi adversarii nu vor folosi mai multi dintre jucatorii titulari. Cu toate acestea, antrenorul formatiei din Ghencea sustine faptul ca daca elevii sai "intra" in jocul spaniolilor, andaluzii pot deveni extrem de periculosi, si se pot transforma in echipa care a invins Chelsea, in partida din Liga Campionilor. Oli a mai spus ca jucatorii lui Betis sunt foarte periculosi pentru ca dispun de calitati tehnice deosebite.

"Daca le permitem sa-si consolideze jocul, Betis va semana cu echipa care a reusit sa invinga formatii precum Chelsea, AS Monaco, Anderlecht sau Barcelona. Au declarat ca se tem de vreme, ca nu vor veni cu prima echipa, dar acum si-au schimbat total pozitia. Ar putea evolua Rivas, Varela, Xisco, dar in rest va fi 'primul 11>>, avandu-l in componenta pe Tardelli, Edu, Robert sau Dani. Oricum, lotul de care dispun, chiar daca fac o singura modificare, diferenta nu este una foarte mare", a declarat antrenorul ros-albastrilor.

De asemenea, acesta este de parere ca forta echipei pe care o conduce se regaseste in puterea, daruirea, valoarea si spiritul jucatorilor sai. "Steaua a demonstrat ca atunci cand este unita poate pune in dificultate orice adversar, indiferent de calibrul acestuia. Sunt convins de faptul ca jucatorii sunt constienti de importanta acestei partide si se vor darui in totalitate pe teren pentru a reusi sa obtinem o mare performanta atat pentru Steaua, cat si pentru intregul fotbal romanesc", a precizat Olaroiu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.