Mugurel Buga, Daniel Niculae si israelianul Omer Golan isi impart prima pozitie a clasamentului marcatorilor din actuala editie a Cupei UEFA
Fara indoiala, acest sezon a reprezentat cea mai buna performanta din istoria moderna a gruparii "feroviare". Unul dintre punctele forte ale echipei lui Razvan Lucescu a fost atacul, in care au stralucit Mugurel Buga si Daniel Niculae. impreuna cu internationalul israelian Omer Golan de la Maccabi Petah Tikva, cei doi ocupa locul intai in ierarhia celor mai buni marcatori din actualul sezon al Cupei UEFA, fiecare avand cate 7 reusite. Titular in toate cele 12 partide, Buga a fost unul dintre cei mai constanti jucatori, demonstrand ca nu intamplator a fost supranumit "Pele". Cel mai bun meci al sau a fost fara indoiala cel cu amatorii de la UE Sant Julia, de pe Giulesti. Ex-brasoveanul a marcat atunci patru goluri in jumatate de ora, lasand impresia ca ar fi putut inscrie mai multe, daca Razvan Lucescu nu l-ar fi inlocuit la pauza. Decisive au fost si golurile inscrise impotriva celor de la Feyenoord, Rennes si Hertha.

"Ma bucur foarte mult pentru ca sunt unul dintre golgeterii Cupei UEFA, dar performanta apartine intregii echipe. Am intrat in febra meciului cu Hamburg si deja nu mai dorm bine noaptea. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa evoluam la un asemenea nivel. Sa dea Dumnezeu ca sa fie bine si de aceasta data", ne-a marturisit Buga. Dupa un retur de campionat trecut mai putin reusit, Daniel Niculae a erupt pur si simplu in actuala stagiune, evolutiile bune din cupele europene aducandu-l in atentia celor de la Auxerre si AEK Atena. Desi nu a jucat decat 10 partide, Nico nu a ramas mai prejos decat Buga, "perforand" portile celor de la UE Sant Julia (3 goluri), Vardar Skopje (2 goluri), Rennes si Hertha. "Sper ca sa marchez macar un gol si impotriva celor de la Hamburg, dar conteaza mai mult sa invinga echipa", a spus Nico.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.