Nici unul dintre cei sase jucatori transferati in aceasta iarna la Craiova nu va putea fi titularizat in prima etapa

Fratii Florin si Alexandru Costea au fost primii transferati la Stiinta in perioada de intrerupere a campionatului. Au urmat australienii Karl Dodd, Ryan Clarke si Michael Baird, apoi, pe ultima suta de metri, s-a apelat si la serviciile lui Ionel Tersinio Gane. Nici unul dintre acestia nu poate ajuta insa echipa lui Stinga la reluarea campionatului, desi Universitatea va sustine prima disputa oficiala in compania echipei-satelit a Rapidului.

Despre fratii Costea se va putea vorbi abia de la vara. Alexandru, 16 ani, este prea tinar pentru a fi aruncat in lupta si a fost trimis la echipa-satelit a Craiovei, in timp ce Florin s-a accidentat in ultima zi a turneului din Cipru, suferind o ruptura de ligamente la genunchiul drept, urmind sa fie operat la Bucuresti de doctorul Filipescu. Gane nu s-a antrenat de la semnarea contractului aproape deloc, nu a jucat in nici un meci amical si persoane apropiate jucatorului sustin ca "Jerry" ar ascunde de fapt o ruptura musculara mai veche care l-a oprit sa semneze si cu Pandurii in aceasta iarna. Marti, Baird a suferit o entorsa de gradul trei.

In ceea ce-i priveste pe ceilalti doi australieni, situatia este clara: Dodd a fost dat afara deja, cautindu-si echipa prin Scotia, in timp ce Clarke este turist prin Banie, tinut departe de terenul de antrenament din cauza unei entorse. "Obiectivul nostru este sa avem o echipa competitiva la revenirea in Divizia A", a motivat Marius Mitran, director executiv adjunct la Stiinta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.