Fundasul cu patru goluri inscrise in Cupa UEFA ii linisteste pe fani, spunand ca se simte foarte bine.

Fostul bacauan a revenit dupa accidentarea din meciul-retur cu Heerenveen si afirma ca se afla intr-o forma fizica buna si este gata sa intre pe teren cu Betis.

PRO: Ai emotii Dorine?
DORIN: Am intrat deja in febra meciului. Este o partida foarte importanta avand in vedere miza meciului. Vrem sa jucam cat mai bine pentru a ne revansa in fata suporterilor dupa esecul cu Heerenveen. N-avem alta varianta.

PRO: Este o echipa accesibila Betis?
DORIN: Venind din campionatul spaniol este clar ca e o echipa foarte buna. Eu cred insa ca putem sa-i invingem. La calificare sansele sunt 50-50 si totul depinde numai de noi. Betis se va concentra la acest meci chiar daca ei stau mai prost in campionat. Nici un meci nu seamana cu altul.

PRO: Cum te simti dupa accidentarea suferita?
DORIN: Acum este bine. Eu zic ca sunt suta la suta sanse sa joc din punct de vedere medical. Daca voi fi pe teren depinde doar de antrenor. Oli anunta echipa doar cu doua ore inainte de meci.

PRO: Gigi Becali a sfintit fosta arena "23 August".
DORIN: Avem nevoie si de ajutorul Celui de Sus. Fara putin ajutor din partea Lui este dificil sa joci si sa castigi in fata lui Betis.

PRO: Ce zici de afluenta de public in ciuda jocului mai slab cu Heerenveen?
DORIN: Ma asteptam sa se umple stadionul pentru ca jucam totusi in optimile de finala ale Cupei UEFA. Nu cred ca au fost dezamagiti spectatorii, pentru ca noi ne-am calificat mai departe.

PRO: Jucati la victorie?
DORIN: Noi jucam intotdeauna sa castigam, chiar daca adversarul este unul de calibru. Eu cred totusi ca vor conta ambele manse si calificarea se va juca la Sevilla. Chiar daca vom pierde acasa ne putem revansa in deplasare.

S-au pregatit in noroiul din Ghencea

Desi antrenamentul de ieri era anuntat in jurul orei 15:30, acesta a inceput cu 90 de minute intarziere, jucatorii parca temandu-se sa se pregateasca in baltile care tronau pe stadionul Steaua. Tehnicianul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, si-a impartit elevii in doua grupe, de una ocupandu-se secundul Catalin Necula, iar cu ceilalti lucrand chiar el. S-au exersat la nesfarsit fazele fixe, Bostina trimitand zeci de centrari in careu, unde inaltii Goian, Ghionea sau Victoras Iacob au incercat sa-si plaseze loviturile de cap. Se pare ca Oli a observat unele slabiciuni ale spaniolilor la centrarile in fata portii si va solicita extremelor Bostina si Nicolita sa "arunce" mingi in careul lui Betis pentru atacantii stelisti.

Pentru Steaua antrenamentul nu a putut fi chiar unul elocvent deoarece gazonul era impracticabil si semana cu cel din ultima etapa din meciul cu FC Vaslui, scor 2-2.

"Betis este o echipa de batut, totul depinde de cum vom juca noi. Se poate transa calificarea si dupa primul meci, pentru noi sau in defavoarea noastra."


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.