Cine a invartit bilele la tragerea la sorti, ieri, in sediul EHF din Viena, n-a fost deloc simpatizant al Romaniei

"Mi-e teama ca, dupa ce-am jucat atatea meciuri tur in deplasare, vom nimeri cea dintai partida pe teren propriu", declara Aihan Omer, antrenorul HCM Constanta, imediat dupa calificarea in semifinalele Cupei Cupelor. Nu ca asta si-ar fi dorit, dar cel supranumit Turcu' a nimerit-o. Actualul lider la Ligii Nationale masculine de handbal va disputa pe 25/26 martie prima partida din semifinalele Cupei Cupelor acasa, iar returul pe 1/2 aprilie in deplasare.

Adversar, cea mai bogata grupare aflata in cursa pentru cucerirea trofeului. Este vorba despre Valladolid, echipa aflata pe locul 5 in campionatul Spaniei, dupa, atentie!, Barcelona, Portland, Ciudad Real, ultimele doua semifinaliste la zi in Liga Campionilor. Plus un buget de 7 milioane euro, comparativ cu cele 500.000 euro ale dobrogenilor.

Garabaya, Davis, Ortega si Rodriguez sunt cei patru jucatori de camp pe care Valladolid i-a dat nationalei Spaniei, campioana a lumii anul trecut in Tunisia. Ceea ce e mai important, lor li se adauga Juan Carlos Partos, antrenorul reprezentativei iberice, care conduce de pe banca si pe actuala adversara a Constantei.

Raguseala asigura vocea castigatoare

"Ce sa mai zic la asa adversar?! HCM Constanta joaca la victorie indiferent de adversar si am dovedit-o", a spus Omer. El este in continuare ragusit si are o voce greu de recunoscut. "Chiar daca ma ingrijoreaza, vreau s-o pastrez pana aducem trofeul al Constanta. Mi-a purtat noroc", a punctat turcul care zice "Doamne-ajuta!".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.