Cu ocazia unei conferinte de presa consacrata participarii delegatiei Romaniei la JO de iarna de la Torino, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, s-a declarat nemultumit de rezultatele obtinute de competitorii nostri. In viziunea sa, pentru viitor trebuie solutionate problemele de fond ale sporturilor de iarna, care se refera la selectie, infrastructura si profesionalismul antrenorilor.

In acest context, Octavian Morariu a anuntat lansarea unui proiect dedicat sporturilor de iarna, rezultatele urmand sa se vada peste opt ani si in clasamentul pe medalii. "Peste opt ani vom obtine o medalie la Jocurile Olimpice de iarna", a precizat Morariu, in vreme secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, a lansat un nou apel catre autoritatile statului pentru a subventiona sporturile de iarna. Tot la capitolul finante, Ioan Dobrescu a subliniat ca deplasarea delegatiei Romaniei a costat putin, in comparatie cu alte tari, iar toate cheltuielile au fost facute din surse extrabugetare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.