Jucatorul Florentin Petre a declarat, luni, ca nu stie nimic de un transfer al sau in strainatate, adaugand ca, deocamdata, nu intentioneaza sa paraseasca echipa Dinamo. "Eu nu plec nicaieri, deocamdata, doar in cantonament si, apoi, in turneul din Antalya, atat", a spus Petre. Fotbalistul dinamovist a mai afirmat ca ii plac cantonamentele: "Joc fotbal de 21 de ani si cred ca am strans, pana acum, 16-17 cantonamente. Dar mie imi plac cantonamentele, nu sunt un chin pentru mine. Eu trag, ma duc picioarele, nu disper din cauza antrenamentelor. Baiatul meu, in schimb, e foarte suparat ca voi lipsi o luna de zile, dar va intelege pana la urma".

Petre, care a implinit, sambata, 29 de ani, a precizat ca nu a baut alcool la petrecerea de ziua sa: "Acum intram in cantonament si s-a cam terminat cu bautura. Eu, oricum, n-am baut nici de ziua mea. Doar suc si cocktail fara alcool. Baietii au baut cate o bere sau un pahar de vin, eu am renuntat de mult la bautura. De ziua mea, mi-a placut ca am avut poza pe tort, aveam acolo niste urechi foarte bine iesite in evidenta. Azi e ziua lui Cristi Borcea (n.r. - directorul executiv al FC Dinamo) si poate ar trebui sa-i facem si lui o poza la fel pentru tort, ca doar e dinamovist si sufera pentru aceasta echipa". Fotbalistul a mai afirmat ca are si el o pereche de ghete norocoase, la fel ca si Adrian Mutu: "Stiu ca a cerut sa ii fie trimise ghetele pe care le purta la Dinamo, poate sunt norocoase pentru el. Fiecare fotbalist are o pereche preferata, pe care o foloseste mereu, chiar daca mai are zece acasa. Si eu am o pereche de ghete norocoase pe care le-am primit cadou de la Ciprian Marica de Craciun. Sunt personalizate si sper sa inscriu si goluri cu ele".

Atacantul Adrian Mihalcea a declarat ca nu a mai facut cantonamente care sa dureze trei saptamani, dar ca acestea sunt necesare. "Este nevoie de astfel de cantonamente. Dupa atatea zile de nastere si sarbatori, trebuie sa ne gandim sa mai si muncim. Cantonament de trei saptamani nu am mai facut, dar, daca cei din conducere au considerat ca avem nevoie, o sa-l facem", a spus Mihalcea. Jucatorul s-a aratat multumit de partidele amicale pe care le va disputa Dinamo in aceasta perioada: "Programul e destul de bun, in Antalya o sa intalnim echipe puternice. Steaua si-a alcatuit alt program, pentru ca are meciul cu Valencia mai devreme. Dar amicalul cu Inter se datoreaza domnului Zenga, care a jucat foarte mult timp acolo".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.