La testul fizic sustinut in Cipru, Nicolita a obtinut cele mai bune rezultate
La prima sedinta de pregatire sustinuta in Cipru, la complexul "Alpha Sport" din Larnaca, fotbalistii echipei Steaua au facut un test de rezistenta in regim de viteza. Nou-venitul Banel Nicolita a reusit sa impresioneze, avind cele mai bune rezultate. Ex-timisoreanul a fost urmat de Gabi Bostina si Nicolae Dica. Printre jucatorii cu randament slab se numara vedetele Rica Neaga si Mirel Radoi! Cel mai lent "militar" a fost desemnat insa atacantul Cristi Ciocoiu.
Din lotul deplasat in Cipru absenteaza fundasul dreapta George Ogararu. Oficial, acesta a fost invoit pentru rezolvarea unor probleme personale, dar n-ar fi exclus ca jucatorul sa plece la probe la o echipa din strainatate. Formatia din Ghencea are mai multi jucatori care l-ar putea inlocui pe Ogararu. Printre ei, nou-venitii Boris Keca si Banel Nicolita, ambii de banda dreapta. La Steaua sint asteptati doi straini care vor da probe de joc.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.