Fotbalistii dinamovisti au sustinut luni dupa-amiaza testele fizice, la care cel mai in forma s-a dovedit a fi Florentin Petre.

Dupa aceste testari, jucatorii au efectuat al doilea antrenament al zilei pe terenul "Florea Dumitrache".

La aceasta sedinta de pregatire, Ion Marin a impartit lotul in trei echipe, "cainii" deosebindu-se prin culoarea echipamentului: albastra, rosie si verde.
Mijlocasul Vlad Munteanu si fundasul Radu Stefan au fost coechipieri la aceste miute si, la un moment dat, a aparut un conflict intre cei doi. Fotbalistul venit de la FCM Bacau i-a reprosat tanarului Stefan ca nu se implica atat cat trebuie si ca nu este serios:

"Fii mai atent, ca in ultimul timp nu faci decat sa razi la antrenamente", a spus pe un ton nervos Munteanu.

In acel moment, "Sapaliga" a oprit sedinta de pregatire si a dovedit ca stie sa fie si parinte dar poate sa scoata si biciul: "Baieti, fiti mai atenti. Vedeti ca incep sa va iau banii", a afirmat Ion Marin, facand aluzie la faptul ca, pe viitor, isi va amenda elevii, daca vor mai aparea astfel de episoade.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.