Cristi Borcea, personaj care s-a suprapus cu istoria gruparii Dinamo in ultimul deceniu, vrea sa plece de la club!

Dupa ce fostul presedinte executiv Ioan Becali si Vasile Turcu au renuntat la investitiile de la echipa, Cristi Borcea ar fi al treilea actionar important care ar parasi gruparea din soseaua Stefan cel Mare.

Alti doi oameni de afaceri din Consiliul Actionarilor, Dragos Savulescu si Florin Busca, sunt si ei aproape de plecare, dar nu si-au facut inca publica decizia finala!

Cristi Borcea ar fi tentat sa investeasca acum la o formatie maghiara, Matav Sopron, acolo unde este proprietar Marius Vizer, fostul patron de la FC Bihor.

Sopron este detinatoarea Cupei Ungariei si are ca obiectiv castigarea campionatului in sezonul viitor. La Sopron, club care a fost pregatit pana in urma cu o luna de Tibor Selymes, evolueaza patru fotbalisti romani: Cristi Cigan (fost la Dinamo), Ioan Ibric (ex-CSM Resita), Alin Cotan (FC Bihor) si Alex Costisor. Antrenor-jucator este un italian celebru, care a facut cariera in Serie A, Beppe Signori.

In acest moment, Matav Sopron este pe locul 8 in prima liga ungara, fara sanse la participarea in Cupele Europene, dar si fara emotii cu retrogradarea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.