Desi sunt calificate in optimile de finala ale Cupei UEFA, Steaua si Rapid risca sa nu poata evolua duminica, in prima etapa a returului Diviziei A

Cele doua echipe bucurestene risca neprogramarea in etapa, din cauza ca nu si-au achitat anumite restante financiare. Astfel, Steaua nu a platit Rapidului contravaloarea scaunelor distruse de suporterii sai in timpul meciului direct, din Giulesti. La randul lor, rapidistii au si ei de achitat sumele catre antrenorul Mihai Stoica. Acesta a pregatit echipa a doua a Rapidului, dar a fost concediat inainte de finalizarea contractului. Steaua si Rapid trebuie sa achite acesti bani pana vineri. In etapa a 16-a, Rapidul intalneste in Giulesti pe FC Vaslui, iar Steaua joaca acasa cu FC Arges Pitesti.

Argesul si Jiul, in pericol

Pe de alta parte, si adversara Stelei de duminica, FC Arges, risca aceeasi sanctiune. Pitestenii nu si-au platit datoriile pe care le au fata de International Pitesti, pentru transferul jucatorilor Emil Dic?, Florin Hidisan, Ionut Modoran, Cosmin Nastasie si Robert Neagoe. De asemenea, Jiul Petrosani nu va fi programata pentru meciul de la Bistrita, cu Gloria, daca nu ii va plati antrenorului Ionut Chirila, concediat in aceasta iarna, sumele pe care i le datoreaza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.