HCM Constanta ar putea intalni pe Valladolid, una dintre echipele pricopsite ale Batranului Continent

Tragerea la sorti din cupele europene la handbal, care are loc azi, la dediul EHF din Viena, poate aduce celor doua formatii romanesti, HCM Constanta si Steaua, doar adversari bogati. In Cupa Cupelor au mai ramas in semifinale Valadolid Club Balonmano, Cehovski Medvedi si HSG Nordhorn. Spaniolii au un buget impresionant: 6,5 milioane euro! Si jucatori pe masura. Medvedi are 4 milioane euro la dispozitie pe an, opt handbalisti din Nationala Rusiei si pe celebrul Maximov pe banca, omul care a dus mostenitoarea palmaresului fostei URSS catre titluri mondiale si olimpice.

Cea mai accesibila pare a fi gruparea germana, una de mijlocul clasamentului in 1.Budesliga cu doar ... doua milioane euro buget. "Rezultate contradictorii, pierde la echipe mici, dar invinge formatiile din varful ierarhiei. Un inter dreapta bun, dar care a fost accidentat, extreme de valoare si contaatac eficient", asa a caracterizat pe Nordhorn fostul international Robert Licu, jucator care a evoluat mai bine de 10 ani in Germania. "Cu nemtii cred ca ar fi cel mai convenabil. Joaca liniar. Le pregatim cateva surprize si mergem mai departe", a spus directorul sportiv al celor de la Constanta, Nurhan Ali.

Stelistii se vaita ca n-au bani

Sporting Club da Horta, cel mai accesibil adversar al Stelei, este echipa din capitala insulei Faial, una dintre cele care formeaza arhipelagul Azore. Doar ca biletul de avion costa peste 600 euro. "Convenabil ca adversar, dar ne omoara deplasarea. Dupa Islanda, asta ne mai lipseste, Insulele Azore", a comentat seful CSA Steaua, George Boroi. Pe langa portughezi, militarii ar mai putea intalni pe Medvesceak Zagreb (Croatia) sau pe BSV Muri berna (Elvetia).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.