Antrenorul Politehnicii Timisoara, Gheorghe Hagi, a vorbit luni pentru prima data despre scandalul transferurilor in care este implicat cumnatul sau Gheorghe Popescu

Intr-un interviu acordat postului de televiziune OTV, "regele" a spus ca Popescu a fost foarte afectat de toata situatia creata si s-a aratat de parere ca toata aceasta tevatura a fost pusa la cale de oameni rau-voitori din fotbalul romanesc. Hagi a declarat ca "generatia de aur" este vizata de aceste personaje. "Raman la concluzia ca mizeria este mare la noi in tara. Prin intermediul presei, unii i-au stricat imaginea. A facut o greseala si probabil ca este constient, dar invata. Sunt interese mari, dar nu este bine sa vorbim de ele. Stiu multe, dar nu vorbesc. Primul din generatia de aur am cazut eu, acum patru ani, apoi Iordanescu, acum Popescu, pentru ca nu intram in sistem", a conchis tehnicianul Timisoarei.

Facand referire la echipa pe care o conduce de pe banca tehnica, Hagi a afirmat ca este multumit de felul in care se prezinta lotul timisorenilor cu o saptamana inainte de a debuta in returul campionatului. El a precizat ca, in timp, Poli va deveni o formatie redutabila. "Eu sunt un invingator, nu vreau doar sa particip. La Timisoara se vrea ceva serios, este un proiect mare. Poli va deveni una dintre protagonistele campionatului. Returul va fi unul greu. Putem face un miracol, dar totul depinde de noi. La anul insa, pornim de la egalitate cu ceilalti", a opinat Gheorghe Hagi. Fostul international a fost moderat insa cand a venit vorba de promisiuni. "Eu nu promit nimic. Pot sa spun doar ca vom incerca sa fim cei mai buni", a afirmat el. Hagi a dezvaluit ca in retur va juca in sistemul 4-3-3.

Hagi despre:

PUBLICUL TIMISOREAN..."este ceva incredibil. Ultimul meci l-am jucat pe terenul de antrenament in fata a 4-5 mii de oameni. Echipa este iubita. Te simti ca afara, iar spectatorul timisorean este educat"

JUCATORII SAI..."nu exista titulari. Toti pleaca de la zero. Locul in prima echipa si-l castiga fiecare in saptamana premergatoare meciului. Avem un lot echilibrat si competitiv. Voi avea patru capitani care vor avea grija de vestiar. Primul dintre ei va fi Ovidiu Petre"

STEAUA... "o echipa care stie ce vrea, solida, competitiva si matura in teren. Este foarte greu de batut. In vara nu am vrut sa antrenez, de aceea nu m-am dus la Steaua. Nu-mi pare rau de acest lucru, nu regret nimic"

RAPID..."o formatie echilibrata, joaca bine, iar prin rezultate au crescut foarte mult. Au un lot bun. Evoluaeza mai bine de cand au inceput sa se certe intre ei"

DINAMO..."are un potential foarte mare, iar lotul este bun. Chiar daca si-au schimbat antrenorul si au fost tensiuni, Dinamo ramane intotdeauna un club puternic. Aceste scandaluri pot mobiliza. Romanului ii este bine cand exista tensiune. Dinamo a pierdut un om valoros prin plecarea lui Giovanni Becali. El cunoaste bine campionatul, iar de cand s-a dus la Dinamo a vorbit putin si a facut foarte multe"

PLECAREA DE LA GALATASARAY..."am plecat de la Galata din cauza cuiva de acolo, nu pentru ca am vrut eu".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.