Antrenorul dinamovist ne-a impartasit concluziile pe care le-a tras dupa primul joc sub comanda sa,considerand ca mai trebuie puse la punct o serie de aspecte inainte de startul returului Diviziei A.

"Sapa-League" a fost informat de colaboratori ca impotriva Otopeniului Dinamo a facut cel mai bun joc din intersezon. El s-a confesat ieri pentru ProSport.

PRO Cum vi s-a parut primul meci pe care l-ati condus de pe banca?
Ion Marin Am incercat atat in prima repriza, cat si in a doua diferite formule. Ne-am creat multe ocazii de gol, puteam usor sa ne desprindem la trei-patru goluri diferenta. in acelasi timp, am fost nemultumit de concentrarea din fata portii, care a lasat de dorit. Din spate trebuie sa jucam mai repede pe varfuri, sa verticalizam jocul, aceasta insemnand insa si o sustinere imediata. Conlucrarea pe laterale trebuie sa fie mai buna si mai agresiva.

PRO Sistemul de joc e hotarat sau veti mai incerca si alte formule?
Ion Marin Nimic nu e batut in cuie. Totul se va decide in functie de forma de moment si de calitatile jucatorilor. Am incercat acest triunghi ofensiv, probabil ca nu o sa renunt la el, mai ramane de vazut doar cine il va forma. Mai avem insa o saptamana, timp in care vom incerca sa ne punem la punct cu circulatia balonului si mai ales cu traseele de joc.

PRO in ce proportie v-ati hotarat asupra primului "11"?
Ion Marin La ora actuala e clar ca exista un nucleu de sapte-opt jucatori. Mai sunt unele semne de intrebare pe anumite posturi.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.