Mijlocasul roman recunoaste ca a luat bani de la chinezul pe care il stia ca facand parte din conducerea clubului, dar considera sumele respective echivalentul primelor de joc pierdute.

Marius vorbeste cu greu despre cele intamplate. E de inteles. Se teme ca vorbele sa nu-i fie interpretate si stie ca nimeni nu se poate juca cu justitia.

PRO Cum l-ai cunoscut pe chinezul Zheyun Ye?
Marius S-a intamplat prin noiembrie 2004. Eram cu fostii mei coechipieri de la Lierse intr-una din incaperile de la stadion si a venit impreuna cu presedintele clubului. Ne-a fost prezentat ca fiind noul sponsor. Ni s-a spus ca are bani si e gata sa ne salveze, pentru ca in acea vreme clubul avea datorii mari, incepand cu femeia de serviciu si terminand cu jucatorii. Plus alte datorii la stat.

PRO Ce s-a intamplat apoi?
Marius Mi s-a transmis ca afaceristul chinez vrea sa vorbeasca in special cu mine. M-am intalnit cu el si mi-a spus ca el va prelua cat de curand aceasta echipa, iar in doi ani va lua campionatul. isi dorea ca eu sa nu plec, desi in vara mi se termina contractul. M-a intrebat cat castig. L-am mintit, umfland suma. A zambit si a scos o foaie pe care avea salariile tuturor. M-a luat fara ocolisuri si mi-a zis ca o sa-mi mareasca suma angajamentului, dar nu cu foarte mult, iar restul, vorbea de un milion de euro, o sa vada el cum ii voi primi.

PRO si l-ai crezut?
Marius Nu, i-am spus ca o sa reflectez asupra propunerii. Voiam sa mai trag de timp. Drept dovada, nu mi-am prelungit contractul. Ma contactase Anderlecht si doream sa plec de la Lierse. La un moment dat am fost intrebat ce masina conduc. Dupa ce a aflat ca detin un Mercedes, mi-a precizat ca pentru a avea prestanta ar trebui sa-mi achizitionez un Ferrari.

PRO Cand l-au cunoscut personal si ceilalti jucatori?
Marius La o luna dupa aceea, conducerea a chemat mai multi jucatori la o intalnire cu sponsorul chinez. Ni s-a spus ca a investit deja o suma importanta de bani la club si, ca sa atraga mai multi oameni cu bani, trebuie sa le demonstreze acestora din urma ca el e important aici.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.