Dupa ce inaintea plecarii in Cipru abia a obtinut un rezultat de egalitate in fata modestei CS Otopeni, ieri, Dinamo s-a chinuit sa invinga, scor 2-1, acelasi adversar din Divizia B.

Cu Ion Marin pe banca si supervizati din tribuna de Cornel Dinu, administratorul delegat cu responsabilitati tehnice, "cainii" au evoluat slab pe terenul sintetic din sos. Stefan cel Mare in fata "cosmarului" CS Otopeni. Golul marcat repede de Zicu (5) nu i-a demoralizat pe oaspeti, acestia reusind egalarea in min. 31, prin Hidisan. Dupa pauza, Danciulescu (56) reuseste sa marcheze din nou, stabilind totodata scorul final, pentru ca pana la ultimul fluier al arbitrului coechipierii sai au dovedit ca indiferent de sistemul in care evolueaza sunt departe de jocul pe care si-l doresc suporterii.

Alexa a jucat fundas central

Astfel, Dinamo a trecut de la sistemul 1-4-2-3-1, practicat de efemerul tehnician spaniol Esteban Vigo, la o formula 1-3-4-2-1, in care Alexa a jucat in centrul defensivei, Fl. Petre a primit din nou responsabilitati defensive mai mari, iar Danciulescu si Zicu au stat in spatele varfului Cl. Niculescu, sprijinindu-l. La final meciului, Cornel Dinu a declarat: "Sunt suficiente probleme la echipa. Trebuie sa le reglementam inaintea meciului cu Otelul. Toate sistemele din lume sunt contestate, incepand de la comuna primitiva pana la capitalism. Indiferent de parerile unora, este important cum ii pui pe jucatori pe teren. Eu si Marin nu ne pricepem la binoame".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.