Prestigiosul cotidian La gazzetta dello sport a publicat ieri un interviu cu internationalul roman Adrian Mutu, de la Juventus

Mutu vorbeste despre programul infernal pe care echipa sa de club il va avea in ultima perioada si spune ca va da totul, indiferent de postul pe care il va folosi antrenorul Fabio Capello.

"Ne asteapta zece zile decisive: putem castiga ceva important si nu vrem sa slabim ritmul nici in campionat, nici in Champions League. Werder e o echipa tenace, care nu depune armele pana la sfarsit. Trebuie sa ne preocupam doar de noi si e important sa ramanem concentrati toate cele 90 de minute ale meciului. Acele cinci minute din finalul meciului tur inca ne bantuie cosmarurile. Dar e normal ca, dupa ce castigi 27 de meciuri din 27, sa se mai intample sa te relaxezi un pic. Dar contra lui Milan trebuie sa dam tot ce e mai bun in noi si, cu o victorie, putem lua un avantaj foarte important", a spus Mutu.

Recuperat dupa accidentare

Mutu a mai spus ca este recuperat dupa accidentarea care l-a facut sa rateze turneul nationalei in Cipru. "Acum sunt bine. Glezna nu mai imi face probleme. Imi place rolul in care sunt pus sa joc, pentru ca e foarte stimulativ sa schimbi; nu conteaza ca sunt pe stanga sau pe dreapta, obiectivul meu este sa demonstrez ca pot juca in aceasta echipa si reusesc", a mai spus Mutu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.