Mijlocasul dinamovist, Florentin Petre, a efectuat, astazi, primul antrenament sub comanda lui Ion Marin, de la revenirea de la "nationala", alaturi de care a participat la turneul din Cipru.

"Piticul" a declarat ca nu are nevoie de o perioada de acomodare cu noul tehnician, intrucat cel poreclit "Sapaliga" a mai antrenat trupa din Stefan cel Mare.

Petre, a recunoscut, insa, ca mai sunt unele lucruri de pus la punct in jocul echipei: "Mai avem de lucrat, insa am incredere in Ion Marin si Cornel Dinu, care vin din marea familie Dinamo, ca vor face lucruri bune".

Jucatorul lui Dinamo le-a urat succes stelistilor in Cupa UEFA si nu vede nimic iesit din comun in sfintirea stadionului Lia Manoliu de catre Gigi Becali: "Eu cred ca Steaua va trece de Betis Sevilla si mi se pare normal sa sfintesca stadionul la cat de credincios e Gigi Becali".

Florentin Petre nu crede ca neintelegerile de la nivelul conducerii ii va afecta pe jucatori, si spune ca Ioan Becali ramane un dinamovist, in ciuda despartirii sale de la club.

In aceasta pauza competitionala, Piticul a avut mai multe clinciuri cu fostul presedinte executiv din Groapa, care ar fi dorit sa-i micsoreze fotbalistului valoarea contractului.

Petre a declarat ca, odata cu plecarea lui Becali de la Dinamo, nu s-a schimbat nimic in intelegerea sa cu "cainii": "Eu mai am contract pana in vara si vom vedea ce se va intampla pana atunci. Insa, oricum eu trebuie sa dau tot ce am mai bun, pentru ca de asta sunt platit", a spus jucatorul.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.