Fostul impresar si-a pus autograful pe demisie, dupa ce ieri a incasat un milion de dolari
Ioan Becali a semnat ieri pentru ultima data condica la Dinamo, actionarii restituindu-i ieri sumele investite in club. "Astazi (n.r. - ieri) a fost ultima zi a domnului Ioan Becali la Dinamo, ca presedinte executiv si actionar al clubului", a spus Nicolae Badea, Gigi Netoiu plusind ca fostul impresar si-a primit banii "pina la ultimul leu". "Sint cu fostii colaboratori la un sprit, intr-adevar mi-am primit banii asa cum a fost intelegerea", a confirmat si Becali, uitind ca ultima intilnire de acest gen s-a terminat cu pahare aruncate in restaurantul de la hotel Phoenicia. Inlocuitorul lui Becali se va decide in citeva zile, MAI refuzind se pare numirea lui Petre Buduru din cauza trecutului sau legat de "afacerea Tigareta".

Alaturi de Ioan Becali, si omul de afaceri Vasile Turcu si-a acordat singur cartonas rosu: "Gata. Am decis. Ma retrag. Urmeaza ca pina cel tirziu in 31 martie sa imi primesc banii. Am fost mihnit de decizie pentru ca atit eu, cit si domnul Becali am investit bani si multa munca. In sapte luni, Becali a fost un rob, a muncit mai mult decit la el acasa", a precizat Turcu. Intrebat daca se va implica financiar la un alt club, Turcu a raspuns ca va sta departe de fenomen citeva luni. "Vreau sa-mi ling ranile. Oricum, eu cred ca am facut ceva si, daca o sa fiu contactat, am sa ma gindesc de o suta de ori inainte sa iau o decizie".

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.