Totusi, pana sa se finalizeze acordul, intre cele doua formatii s-au dat lupte grele, cazul Alexa ajungand sa fie cunoscut inclusiv de FIFA. Desi intr-o prima faza erau absolut convinsi ca vor fi declarati castigatori ai procesului de catre forul mondial, pe masura trecerii timpului romanii au realizat ca lucrurile nu stau asa cum cred ei.

"Alexa si clubul Dinamo au fost instiintati de catre avocatul care ii reprezenta ca nu au nici o sansa in disputa cu noi. Beijing Guan ar fi castigat cu siguranta litigiul, iar mijlocasul ar fi fost suspendat pentru doi ani si trebuia sa ne plateasca si daune pentru incalcarea contractului. De aceea Alexa si echipa romana ne-au contactat si ne-au cerut sa rezolvam totul pe cale amiabila. Am incasat o suma importanta de bani din partea lor. Castigarea acestui proces nu este doar o victorie pe plan financiar pentru noi, ci si una de onoare", a declarat managerul general al lui Beijing Guan, Li Xiaoming, pentru site-ul footballchina.

Astazi Dinamo va primi si cartea verde a lui Cosmin Barcauan, iar fundasul va putea evolua in prima etapa din retur contra celor de la Otelul. in alta ordine de idei, "cainii" se pot desparti in aceste zile de Lucian Goian, care este dorit de Ceahlaul Piatra Neamt.