Managerul general al lui Beijing Guan, Li Xiaoming, a explicat motivul pentru care romanii au decis sa incheie litigiul cu clubul sau pe cale amiabila, platind suma de 200.000 $. Situatia lui Dan Alexa s-a clarificat. Dinamo a ajuns la o intelegere cu Beijing Guan, iar astazi este asteptata sa soseasca si cartea verde a mijlocasului

Totusi, pana sa se finalizeze acordul, intre cele doua formatii s-au dat lupte grele, cazul Alexa ajungand sa fie cunoscut inclusiv de FIFA. Desi intr-o prima faza erau absolut convinsi ca vor fi declarati castigatori ai procesului de catre forul mondial, pe masura trecerii timpului romanii au realizat ca lucrurile nu stau asa cum cred ei.

"Alexa si clubul Dinamo au fost instiintati de catre avocatul care ii reprezenta ca nu au nici o sansa in disputa cu noi. Beijing Guan ar fi castigat cu siguranta litigiul, iar mijlocasul ar fi fost suspendat pentru doi ani si trebuia sa ne plateasca si daune pentru incalcarea contractului. De aceea Alexa si echipa romana ne-au contactat si ne-au cerut sa rezolvam totul pe cale amiabila. Am incasat o suma importanta de bani din partea lor. Castigarea acestui proces nu este doar o victorie pe plan financiar pentru noi, ci si una de onoare", a declarat managerul general al lui Beijing Guan, Li Xiaoming, pentru site-ul footballchina.

Astazi Dinamo va primi si cartea verde a lui Cosmin Barcauan, iar fundasul va putea evolua in prima etapa din retur contra celor de la Otelul. in alta ordine de idei, "cainii" se pot desparti in aceste zile de Lucian Goian, care este dorit de Ceahlaul Piatra Neamt.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.