Ieri dupa-amiaza, la ora 16:00, cele doua echipe reprezentative au plecat cu un charter spre Erevan, acolo unde marti dupa-amiaza si miercuri seara vor intalni nationalele Armeniei.
Decimata de accidentari si suspendari, echipa Romaniei s-a reunit sambata la Casa Fotbalului. Dupa ce Florentin Petre si Danciulescu devenisera indisponibili vineri, selectionerul Iordanescu s-a vazut nevoit, la recomandarea medicului Pompiliu Popescu, sa renunte sambata si la stoperul stelist Sorin Ghionea. Petre si Danciulescu au fost inlocuiti cu Daniel George Munteanu, de la Otelul, si Florin Bratu, de la FC Nantes.
REFUZ. Una dintre putinele informatii oferite de Iordanescu a fost aceea ca a incercat din nou sa-l determine pe mijlocasul lui Dinamo Kiev Tiberiu Ghioane sa revina la sentimente mai bune fata de echipa nationala. Tentativa selectionerului s-a lovit de un alt refuz categoric al jucatorului descoperit de Mircea Lucescu, acesta fiind decis sa ignore nationala in mandatul lui Iordanescu.
DOPAT. Din cauza unei probleme medicale, Ghionea a fost silit sa apeleze la un medicament care se afla pe lista substantelor interzise. "El a avut o faringita acuta, a apelat la niste substante calmante pentru gat, care pot fi periculoase din punctul de vedere al regulamentelor. Am informat conducerea FRF, pe selectionerul Anghel Iordanescu si am considerat ca ar fi mai bine sa nu riscam la un eventual control inopinat, pentru a nu exista un nou caz Andreea Raducan. Oricum, Ghionea are pubalgie si entorsa. Ar fi fost incert pentru meciul cu Armenia", a explicat Pompiliu Popescu. Jucatorul s-a prezentat totusi la Casa Fotbalului, pentru a fi consultat de medic.
ATITUDINE. Incercand, probabil, sa-si exerseze eventualele prestatii din Senat, Iordanescu a vorbit foarte putin la conferinta de presa de sambata. Mai mult, atunci cand a raspuns la intrebarile jurnalistilor, a incercat sa fie concis, dar nu a facut altceva decat sa lase impresia unei superioritati deranjante pentru un antrenor ale carui performante din ultimul timp bat spre zero.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.