Dupa ce MAI a solicitat clubului un studiu de audit pentru a lamuri problemele legate de transferurile dubioase din ultimii ani, Petre Buduru a dezvaluit ca, in "Stefan cel Mare", va fi schimbata inclusiv organigrama clubului. "Mi-am reglat problemele judecatoresti si mi-am dovedit nevinovatia, asa ca pot reveni fara probleme la Dinamo", a spus Buduru, care asteapta doar acordul superiorului sau, Ioan Niculae, pentru a se intoarce in "Groapa".

Libertatea: Ati primit acordul dlui Niculae de a pleca?
Petre Buduru: Ioan Niculae e plecat in Cipru si se va intoarce cel tarziu maine, cand vom si discuta termenii despartirii de Astra. Voi tine cont de parerea sa, dar, in principiu, mi-am dat acordul de a reveni la Dinamo.

Ce post veti ocupa?
La Dinamo se vor schimba multe lucruri, inclusiv organigrama clubului. Daca ma inteleg cu oficialii "cainilor", voi ocupa functia de director executiv si nu pe cea de presedinte. Giovani (n.r. Ioan Becali) era presedinte executiv dar si actionar. Avea greutate mai mare, se putea implica mai mult. Eu nu voi putea dicta pe banii actionarilor. Nicolae Badea si Gigi Netoiu m-au contactat acum doua saptamani pentru a discuta de transferul lui Dennis Serban. Urma sa-l inlocuiasca pe Grigorie care trebuia sa plece la Wisla.

Cand vi s-a propus sa veniti la Dinamo?
La finalul discutiilor despre transferul lui Dennis, oficialii mi-au facut o propunere administrativa. Stiau deja ca Becali va pleca si aveau nevoie de un om care sa gestioneze in continuare activitatea clubului. N-am avut timp sa diger prea bine oferta lor, dar, in principiu, mi-am dat acordul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.