In ciuda ofertelor venite din toate partile, internationalii Ionut Mazilu, Tibi Balan si Costin Lazar vor juca si in retur in Regie

Mazilu a devenit titular la nationala in era Piturca. A marcat impotriva Sloveniei, in ultimul amical din Cipru. In plus, e golgeterul campionatului cu 10 reusite. Motive destule pentru granzii din Capitala, dar si Poli Timisoara si Wisla lui Dan Petrescu sa si-l doreasca pe atacantul in varsta de 24 de ani. Pretul impus de Vasile Siman, doua milioane de euro, a alungat insa ofertantii.

"L-as vrea pe Mazilu la Dinamo, dar Siman mi-o cere si pe mama pentru acest fotbalist!" , declara Ioan Andone inainte de plecarea din Stefan cel Mare.

Lazar si Balan, supraevaluati

Situatia este aceeasi si in cazul lui Costin Lazar, care a avut vara trecuta o oferta de 700.000 de euro de la Timisoara, dar patronul studentilor a refuzat. Nici varianta Wisla Cracovia nu s-a concretizat. Lucrurile sunt si mai complicate in ceea ce-l priveste pe Tibi Balan. Siman este cel care decide vanzarea jucatorului, dar jumatate din suma de transfer revine Rapidului, care detine jucatorul in coproprietate.

Siman, in castig

Prima care si-a luat teapa a fost Steaua, cu Dinita si Paduret. Apoi a fost contingentul adus de Ioan Becali la Rapid: Galamaz, Irimia si Negru. Primii doi au fost facuti pachet si trimisi dupa sase luni la Dinamo, insa nici acolo n-au convins. Irimia a plecat sa faca tusa pe un salariu mare la Dinamo Kiev, in timp ce Galamaz nu-si gaseste locul in Stefan cel Mare. In Giulesti, Vali Negru are sclipiri o data la sase luni, dar are avantajul ca e in gratiile lui Razvan Lucescu. Chiar si golgeterul editiei trecute de campionat, Gigel Bucur, a fost o afacere proasta.

Cumparat de Poli impreuna cu Sorin Radoi, pentru un milion de euro, Bucur n-a inscris decat un singur gol in tur pentru banateni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.