Fostul presedinte executiv de la Dinamo, Mircea Stoenescu, a fost surprins de cum Becali si Borcea au efectuat tranzactia din care se pare ca au disparut 3,9 milioane $

Conform presei italiane, Mutu ar fi fost transferat de la Dinamo la Inter, in ianuarie 2000, in schimbul a 6 milioane $, cu 3,9 mai mult decat apare in documentul de transfer aflat la clubul bucurestean. Cazul este investigat de ANAF, institutie care a obtinut deja documentele de la clubul italian, in care se pare ca suma de transfer ar fi de 6 milioane $!

"Atunci eram presedinte executiv si stiu doar ceea ce era consemnat in documentul de transfer - 2,1 milioane $ cred - ca nu erau euro atunci. Dar problema aceasta cu suma de transfer se poate rezolva foarte simplu. Se merge la Inter si se cere documentul de transfer si apoi la Dinamo se solicita acelasi lucru. Iar cei care s-au ocupat de transfer sa justifice diferenta", a dezvaluit, ieri, fostul presedinte executiv al clubului, Mircea Stoenescu. El a afirmat ca actionarul Cristian Borcea si impresarul Ioan Becali au participat la negocierile cu italienii si ca nu stie daca in aceasta tranzactie a fost implicat si Netoiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.