In direct la Total Sport FM 92,7 MHz, Ion Marin, tehnicianul divizionarei B FC Bihor, a recunoscut ca, impreuna cu administratorul delegat Cornel Dinu, va prelua conducerea tehnica a echipei Dinamo.

"Lucrurile se indreapta catre o preluare a echipei Dinamo de catre mine si Cornel Dinu, care va fi pe postul de director tehnic cu o implicare directa in procesul de pregatire si in tot ce tine de echipa", a afirmat Ion Marin, in direct la emisiunea "Sinteza Zilei", moderata de Dumitru Pelican.

Actualul antrenor al FC Bihor a declarat ca este constient de faptul ca va avea o misiune grea pe banca dinamovista.

"Dinamo, in momentul acesta, trece printr-o criza. Preluarea echipei acum implica niste riscuri foarte mari. Dar noi, dinamovistii, avem, pe langa multe rele, avem o calitate: atunci cand este nevoie de noi, indiferent cat este de greu de adunam si punem umarul sa urnim <>", a precizat Marin.
Noul tehnician al "cainilor" considera ca predecesorul sau, spaniolul Esteban Vigo, a renuntat prea usor la functia sa. " Sa vii la o echipa dupa sa pleci fara sa conduci macar un singur meci este o problema a lui, ca antrenor", a conchis "Sapaliga".

Ion Marin a mai pregatit formatia Dinamo Bucuresti in sezonul 2001/2002, cand "alb-rosii" au castigat campionatul, insa a fost demis si inlocuit de Cornel Dinu cu cateva etape inainte de incheierea sezonului.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.