Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ca vrea sa primeasca stadionul “Steaua” in locatie de gestiune, pe 20 de ani, dar prin decret prezidential nu guvernamental. Gigi Becali vrea sa extinda capacitatea stadionului din Ghencea si doreste ca presedintele Basescu sa-l ajute in acest sens, deoarece nu are incredere in Guvern.
"Vreau sa ma apuc sa fac din stadionul Steaua unul de talie europeana. Dar trebuie sa mi-l dea pe 20 de ani prin decret prezidential si nu guvernamental, ca nu am incredere in ei", a spus latifundiarul din Pipera. Gigi Becali era deranjat de faptul ca activele vechii societati din Ghencea au fost scoase la licitatie, pe cand cele ale lui Dinamo nu. "La Steaua au scos 36% din actiuni la vanzare pentru a recupera banii. La Dinamo trebuie sa scoata 80% si pot sa recupereze datoriile. Poate o sa le cumpar chiar eu. Dar Bodu nu are curaj sa faca asta pentru ca este un mascarici, acolo Blaga conduce", a tunat latifundiarul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.