Atacantul se va intoarce maine in tara si va fi apt de joc pentru meciul cu FC Vaslui de duminica. Ghinioanele par sa se fi terminat pentru Viorel Moldovan, care n-a apucat inca sa debuteze in tricoul alb-visiniu

Atacantul se va intoarce joi de la Bologna si sunt mari sanse ca el sa joace chiar duminica, atunci cand Rapid va intalni "lanterna rosie" a clasamentului, FC Vaslui. Moldovan s-a accidentat chiar cand executa niste banale sprinturi in timpul unuia dintre ultimele antrenamente ale stagiului din Cipru, suferind o leziune fibrilara la coapsa dreapta.

Cu toate acestea, atacantul a insotit echipa in Elvetia si Germania, efectuand si antrenamente usoare in acest rastimp. Pe 20 februarie, veteranul a plecat la o clinica de langa Bologna, unde zilnic a petrecut cate doua ore antrenandu-se si alte patru in sala de forta, lucrand cu un aparat care elimina cicatricele de pe muschi. La aceeasi clinica s-au mai tratat cu succes in trecut si stelistii Tiberiu Curt, Daniel Balan, Florentin Dumitru, Daniel Oprita si Mirel Radoi, dar si coechipierul lui Moldovan, Vali Negru.

Chiar daca "Moldo-gol" nu a evoluat pana acum decat in doua meciuri amicale, Razvan Lucescu a declarat in dese randuri ca a ramas impresionat de evolutia atacantului, dar ca va depinde numai de el daca va juca sau nu titular. in alta ordine de idei, jucatorii Rapidului au reinceput de ieri antrenamentele, dupa cele doua zile libere acordate de conducerea tehnica.

Lucescu: "Echipele germane au cam aceleasi caracteristici ale jocului"

Razvan Lucescu s-a intors ieri in tara, dupa ce a vizionat jocul viitoarei adversare a Rapidului. "Hamburg a facut o partida modesta. Stuttgart a evoluat mult mai bine, mai agresiv, a mai avut alte trei-patru ocazii mari de gol, printre care si o bara. Oricum, am constatat ca formatiile germane au in mare cam aceleasi caracteristici ale jocului. Avem sansa noastra, pe care ne-o vom apara cu indarjire, asa cum am facut-o si pana acum", a spus antrenorul giulestenilor, care i-a remarcat pe Trochowski, Jarolim si De Jong.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.