“Cainii” l-au dat afara pe Ioan Andone, au facut pregatirea de iarna cu Esteban Vigo si vor incepe returul cu Cornel Dinu pe banca.

Dinamo este clubul tuturor posibilitatilor, iar acest lucru s-a vazut in ultimele zile. "Esteban Vigo si Urbano Ortega au raporturi contractuale bine determinate cu clubul. Dinamo le va asigura, in continuare, toate conditiile pentru ca la sfarsitul acestei editii de campionat sa reusim sa obtinem al 18-lea titlu national", a declarat Nicolae Badea intr-un interviu exclusiv aparut sambata seara pe site-ul oficial al ros-albilor.

Aceasta afirmatie facuta de Badea seamana acum cu glumele de la radio Erevan. Esteban si Urbano au raporturi contractuale bine determinate cu clubul Dinamo, dar ele se vor incheia astazi, iar spaniolii poate ca vor castiga titlul national, dar nu in Divizia A, ci in Segunda Division. infrangerile din perioada de pregatire, dar si modul in care Esteban Vigo alcatuia echipa i-au trezit la realitate pe oficialii ros-albilor, hipnotizati parca de promisiunile facute de Ioan Becali.

Speriati de perspectiva ca isi vor pierde milioanele de dolari investite in echipa deoarece pe banca tehnica se afla un "trabajador" si nu un antrenor, unii dintre actionarii dinamovistilor au trecut la fapte. L-au indepartat pe Ioan Becali pentru a scapa de Esteban. Acesta din urma va fi instiintat azi, in mod oficial, ca se renunta la serviciile sale.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.