Antrenorul cipriotilor de la Omonia Nicosia, Ioan Andone, demis in ajunul Craciunului de la Dinamo, a fost prima optiune pentru boss-ii din Stefan cel Mare pentru a-l inlocui pe spaniolul Esteban Vigo.

Andone s-a intors ieri in tara, unde va sta pana miercuri, si, conform unor surse din interiorul clubului, s-a intalnit cu presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, pentru a discuta o posibila reintoarcere in "Groapa". Andone i-a spus sefului dinamovist ca nu poate parasi pe Omonia, pentru ca se afla sub contract cu aceasta grupare pana pe data de 7 mai sau, 14 mai, daca se va califica in finala Cupei Ciprului. Ando a afirmat insa ca ar reveni bucuros din vara, in cazul in care acest lucru ar fi posibil. Se pare ca Badea i-ar fi promis lui Ioan Andone ca-l va numi din nou "principal" la echipa "alb-rosie" in cazul in care Cornel Dinu nu-si va indeplini obiectivul, acela de a castiga campionatul.

Vigo a refuzat ajutorul lui Andone

Suporterii de la "Peluza Catalin Haldan" l-au contactat si ei pe Andone pentru a se intalni cu el. Tehnicianul a acceptat invitatia si, aseara, la ora 19.30, a ajuns la barul "Red Dogs" din incinta Stadionului Dinamo. El a stat de vorba cu cei aproximativ 40 de fani, care il asteptau acolo, o jumatate de ora. Acestia l-au rugat sa revina la echipa, dar antrenorul le-a spus si lor acelasi lucru ca si lui Badea.

Andone le-a mai marturisit ca a vrut sa-l ajute pe Esteban Vigo, punandu-i la dispozitie cateva date despre "caini", atunci cand Dinamo s-a aflat in turneu in Cipru, dar spaniolul a refuzat. Romanul l-a invitat la masa impreuna cu toti fotbalistii dinamovisti, dar Vigo nu a acceptat, spunand ca echipa are un program prea incarcat. Atunci Ioan Andone i-a propus acestuia sa bea o cafea amandoi, pentru a-l pune in tema cu situatia anumitor jucatori, dar ibericul a refuzat si de aceasta data, raspunzand ca stie tot despre formatia pe care o conduce.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.