Declaratie-soc a antrenorului Razvan Lucescu dupa eliminarea Herthei: "Performanta Rapidului este falsa si conjuncturala. Sunt probleme la nivelul conducerii, dar nu pot spune mai mult", s-a destainuit Razvan, facand trimitere la relatia incordata dintre Dinu Gheorghe si George Copos. "Sunt multumit de toata lumea de la club, iar Razvan nu va parasi prea curand Rapidul, deoarece mi-a demonstrat ca este valoros", a asigurat vicepremierul.

Libertatea: Razvan a spus ca sunt mari probleme la nivelul conducerii rapidiste. Vreti sa-l inlocuiti pe presedintele Dinu Gheorghe?

George Copos: Nu stiu ce a declarat Razvan dupa calificarea Rapidului in "optimi" pentru ca mi-am petrecut doua zile pe munte. Am afaceri importante. M-am intalnit cu un grup de arhitecti elvetieni pentru a discuta construirea unor parcuri pentru sporturile de iarna in Sinaia si Poiana Brasov. Vreau sa prelungesc perioada de schi prin introducerea masiva a zapezii artificiale. Revenind, va spun ca eu sunt foarte multumit de activitatea tuturor angajatilor de la Rapid. Nu se pune problema inlocuirii presedintelui Dinu Gheorghe, deoarece si-a facut bine treaba pana acum. S-a format o echipa sudata din toate punctele de vedere si asta este perfect pentru planurile mele.

Mai exact?

Pai, am stat bine si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca Rapidul este, in sfarsit, pregatita pentru adevarata performanta. Gata, nu mai vand nici un jucator din lotul actual, indiferent de oferte. Preiau modelul implementat de Gigi Becali la Steaua.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.