Ei erau foarte deranjati de faptul ca echipa nu a facut spectacol, dar nu erau de acord cu fluieraturile de la finalul partidei. Alta problema a fanilor era ca, desi Steaua a jucat cu peste 50.000 de spectatori, atmosfera nu a fost asa cum ar trebui din cauza ca incurajarile au venit doar din partea galeriei. Majoritatea suporterilor au sustinut ca Olaroiu a jucat mult prea defensiv si ca ros-albastrii au "aruncat" prea multe mingi spre Iacob, care era izolat intre fundasii olandezi.

De subliniat este faptul ca antrenorul stelist nu a fost chemat la salut de catre galerie dupa infrangerea cu Heerenveen. "Olaroiu trebuie sa demonstreze ca merita sa fie aici (in familia Stelei), si apoi sa fie chemat la salut", au spus suporterii stelisti pe site.

"Am inghetat 4 ore pe stadion ca sa vad tenis intre Carlos si Iacob. Daca Olaroiu era antrenor (si nu este!) se ducea la pauza la Carlos si ii zicea: 'Bai Carlos, baga-ti mintile in cap, aici e Steaua, echipa cu pretentii, noi jucam cu mingea la picior, nu caterinca>>"