Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, a declarat, sambata, pe Aeroportul International "Henri Coanda", ca antrenorul echipei Steaua, Walter Zenga, ar trebui sa isi "revizuiasca putin comportamentul". "Nu cred ca Zenga este un antrenor-problema, dar ultima data domnul Zenga a gresit foarte grav si a suportat consecintele", a mai spus Craciunescu.

Antrenorul Walter Zenga a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce, la partida Steaua - Apulum Alba Iulia (scor 3-0), restanta din etapa a III-a a Diviziei A, i-a insultat pe arbitri. Craciunescu a spus ca este de acord sa discute cu antrenorul formatiei Steaua, dupa ce Walter Zenga si-a exprimat dorinta in acest sens. "Daca vor exista puncte de vedere din care putem trage niste concluzii folositoare, nu vad de ce as refuza o discutie. Nimeni nu isi doreste o situatie tensionata, nimeni nu doreste sa fie insultat. Ne asezam la masa cand doreste domnia sa si discutam", a precizat Craciunescu. Presedintele CCA a subliniat ca ii va sfatui pe arbitri sa fie mai severi in acest retur de campionat. "Am sa le cer arbitrilor sa fie extrem de exigenti cu aceste comportamente nesportive de pe bancile de rezerve, pentru ca regulamentul este foarte strict in sensul acesta", a mai spus Craciunescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.