Becali a fost numit ofical presedinte executiv si actionar la Dinamo in ziua de 4 iulie 2005. De atunci, Dinamo a castigat o supercupa a Romaniei, 3-2 cu Steaua, si a inceput ezitant turul editiei 2005-2006 al Diviziei A.

Totusi, inaintea reinceperii campionatului, "cainii" din Stefan cel Mare sunt pe primul loc in clasament. Pe plan european, desi avea ca obiectiv clar trecerea de grupele Cupei UEFA, clubul alb-rosu nu s-a calificat dintr-o grupa, destul de grea ce-i drept, cu Heerenveen, Levski Sofia, Marseille si CSKA Moscova. Odata cu ratarea obiectivului european, accederea in "primavara", au aparut si primele zvonuri cum ca zilele vulcanicului Ioan Becali la Dinamo ar fi numarate.

In pauza de iarna, cu tot scandalul legat de demiterea lui Andone si aducerea unui antrenor dorit aproape exclusiv de Giovanni, se parea ca presedintele executiv si-a impus punctul de vedere in fata celorlalti actionari si este stapan pe situatie. Becali dadea senzatia ca a reusit sa "linisteasca apele" si ca vor urma zile insorite pentru fanii "cainilor". Numai ca lucrurile nu stau chiar asa. Din cauza jocului slab practicat de echipa in meciurile amicale, cauzat se pare de faptul ca Esteban Vigo nu se impune in fata jucatorilor si acestia nu-l doresc, conducerea dinamovista, in frunte probabil cu presedintele Nicolae Badea, va lua atitudine si-l va "debarca" pe Becali de la carma clubului.

Toata suflarea dinamovista asteapta acum ca pe jar rezultatul sedintei de astazi, de la ora 18:30, in urma caruia se pare ca vom sti odata pentru totdeauna "cine e seful" la Dinamo.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.