Antrenorul Gherghe Hagi a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca este multumit de cele doua stagii de pregatire efectuate de Poli Timisoara in Cipru, dar ca echipa este inca departe de ceea ce isi doreste el

"Sunt foarte multumit de cele doua stagii pe care le-am facut in Cipru, atat in planul conditiilor, cat si in planul atitudinii si modului in care au participat jucatorii. Pacat doar ca am avut si doi-trei jucatori, care n-au avut continuitate in aceasta pregatire, care reprezinta baza pentru returul campionatului", a spus Hagi.

Antrenorul a adaugat ca echipa este inca departe de ceea ce isi doreste el. "A fost doar o perioada de pregatire, am muncit foarte mult, a existat si oboseala foarte multa. Proaspeti si bine trebuie sa aratam la meciul cu Poli Iasi (n.r. - din prima etapa a returului). Mai avem pana sa atingem forma maxima, iar relatiile de joc se vor inchega in timp. Obiectivul meu, in acest retur, este sa aratam foarte bine, foarte puternici, egali cu echipele care se bat intotdeauna pentru titlu", a spus Hagi.

Hagi a precizat ca meciul amical pe care Poli Timisoara il va sustine, sambata, in compania divizionarei B FC Oradea va fi un test bun inaintea inceperii campionatului.

\"Asteptam cu nerabdare returul, cred ca suntem pregatiti, avem un lot competitiv, in momentul de fata, iar in timp cred ca o sa ajungem, prin rezultate, sa spunem ca avem o echipa foarte buna. Avem multe alternative, lotul e numeros, avem jucatori care pot juca pe mai multe posturi. Eu, personal, sunt multumit cu ceea ce am si speram ca in acest retur de campionat sa aratam adevaratul nostru potential\", a mai spus Hagi.

Tehnicianul a adaugat ca, incepand din sezonul viitor, echipa Poli Timisoara va avea pretentii mai mari: "Vom avea ca obiectiv castigarea campionatului... In acest retur de campionat, avem sansa noastra, dar avem si unele dezavantaje reale".

Gheorghe Hagi s-a aratat ingrijorat de situatia atacantului Gigel Bucur, care este nerefacut dupa o accidentare. "Ne ingrijoreaza situatia lui Bucur, pe mine, conducerea, pe el. E o situatie dificila, fiindca sta de trei luni. A fost transferul cel mai scump al lui Poli... Eu, de cand sunt la Poli, nu l-am avut nici o zi la antrenament, dar ce pot sa fac? Ne gandim foarte mult sa-l recuperam cat mai repede, sa revina pe teren, el a pierdut foarte mult, in trei luni se pierde foarte mult", a spus Hagi.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.