Gica Popescu s-a lasat pentru a treia oara asteptat la FRF, institutie care a extins cercetarile. Rezultatele anchetei in „cazul Bratu“ vor fi anuntate vineri

Daca in urma cu citeva luni dorea sa semneze condica zilnic la Casa Fotbalului, acum Gica Popescu refuza sa se prezinte la FRF si cu invitatie speciala. Fostul impresar a ignorat pentru a treia oara convocarea la Comisia pentru acordarea licentei de agent de jucatori pentru a lamuri neconcordantele din documentele de transfer ale fotbalistului Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray. "Noi consideram ca din acest moment el renunta la dreptul de aparare si pina vineri vom lua o decizie vizavi de acest caz in baza documentelor pe care le avem, care sint destul de clare si fara echivoc’’, a declarat Florin Prunea, presedintele comisiei de licente.

Directorul FRF a anuntat ca va extinde cercetarile si in cazul lui Ovidiu Petre, dar nu a precizat clar ce sanctiuni pot primi cei implicati, in afara retragerii licentelor: "Regulamentul este foarte clar, vom vedea ce sanctiuni se vor aplica’’. Alaturi de Popescu, sanctiuni mai risca si Ioan Becali, impresarul care a realizat de fapt transferul.

Presedintele comisiei de licente a adaugat ca a incercat sa-l contacteze miercuri pe Gica Popescu, dar nu a reusit. Oficialul FRF nu este lamurit daca Gica Popescu a sfidat comisia. "Nu stiu daca a sfidat comisia, eu asteptam, nu eu, Florin Prunea, ci ca presedinte al unei comisii federale, ca Gica Popescu sa se prezinte si sa-si spuna punctul de vedere. Popescu este prietenul meu, dar sint prieten pina la problemele legate de slujba. Ne putem intilni apoi, il consider in continuare un fost coleg si un prieten’’.

Prunea a apreciat ca ANAF nu va astepta verdictul comisiei de licente, ci isi va conduce separat ancheta strict pe probleme financiare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.