Cele mai frumoase echipe din "galaxia" fotbalului mondial, Chelsea si Barcelona, disputa, in aceasta seara, de la ora 21.45, pe stadionul Stanford Bridge, prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, intr-un meci transmis de Pro TV.

In prefata partidei, Deco, fotbalistul Barcelonei, a declarat pentru site-ul oficial al gruparii catalane ca antrenorul Jose Mourinho e "cel mai bun jucator" de la Chelsea. "Mourinho a reusit sa dea echipei, jucatorilor sai, victorii si trofee, lucruri pe care nu le reusisera inainte de venirea sa. Fiecare echipa reprezinta putin antrenorul sau, iar la Chelsea exista mentalitatea lui Mourinho, o mentalitate de castigator", a spus Deco.

Fost jucator la FC Porto in perioada in care echipa era antrenata de Mourinho, jucatorul crede ca Barça poate elimina in acest sezon pe Chelsea din Liga Campionilor, dupa ce anul trecut nu a reusit acest lucru. "Cred ca suntem intr-o forma buna si suntem o echipa mai matura decat in 2005. Noi am fost mai buni decat Chelsea anul trecut, dar acest lucru nu ne-a servit la nimic", a afirmat mijlocasul portughez.