Portarul camerunez Edel Edima Bete nu poate evolua pentru Rapid in Cupa UEFA, desi a fost inscris de catre echipa giulesteana pe lista trimisa la forul european.

El se afla inca sub contract cu formatia armeana Pyunik Erevan pana in luna martie a acestui an. Presedintele clubului Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat marti ca transferul camerunezului in Romania a fost negociat insa cu echipa la care acesta a evoluat in tara sa natala. "Edel a fost adus de Rapid de la clubul sau din Camerun. Am semnat cu clubul de acolo si cu jucatorul, iar apoi am cerut cartea verde, asa ca, din punctul nostru de vedere, nu sunt probleme. Totusi, nu vrem sa riscam sa-l folosim, pentru ca nu merita sa facem acest lucru", a afirmat boss-ul rapidist. In aceste conditii, portarul de rezerva al Rapidului in partida de joi cu Hertha Berlin va fi Mihai Minca, acesta neluand parte la stagiul de pregatire al echipei din Elvetia.

Dinu Gheorghe a facut referire si la meciul cu Hertha. "Nimeni de la Rapid nu tine seama ca am castigat cu 1-0 in tur. Stim foarte bine ce ne asteapta. Avem nevoie de o daruire exemplara pentru a ne califica. Va fi greu, pentru ca intalnim o echipa si un antrenor care isi joaca ultima sansa la Bucuresti", a comentat el.

Oficialul "alb-visiniilor" a reamintit ca jucatorii si staff-ul tehnic vor fi rasplatiti cu 250 000 de euro in cazul in care elimina din competitie pe Hertha Berlin.
Dinu Gheorghe a fost de parere ca succesele din Europa ale Rapidului si Stelei ii bucura si pe rivalii din Stefan cel Mare. El i-a atacat totusi pe cei care nu au incredere in posibilitatile formatiei sale de a accede in fazele finale ale Cupei UEFA. "Eu cred ca sunt mandrii. orice participant la fenomenul acesta cred ca se mandreste ca Steaua si Rapid au ajuns in aceasta faza a competitiei. Nu cred ca este cineva care sa nu se bucure de performantele fotbalului romanesc, chiar daca am vazut anumite persoane din conducerea lui care deja dau verdicte: cine va ajunge in semifinale, cine va pierde in turul urmator, cine va face pojar, sau eu stiu mai ce", a conchis presedintele Rapidului.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.