Arsenal Londra a devenit prima echipa din Anglia care a reusit sa invinga pe Santiago Bernabeu, dupa victoria inregistrata marti, cu scorul de 1-0, in prima mansa a "16-imilor" Ligii Campionilor.

Thierry Henry, atacantul francez al "tunarilor", a marcat unicul gol al intalnirii in minutul 47 si a pus astfel capat seriei de invincibilitate a madrilenilor care dura de 7 etape in Primera Division.

In minutul 47, Henry i-a ironizat, intai, pe Ronaldo, apoi pe Guti si, in final, pe Sergio Ramos, iar apoi a inscris cu un sut pe langa goalkeeper-ul spaniol. Echipa antrenata de Arsene Wenger a meritat aceasta victorie, cu toate ca prima repriza ar putea fi trecuta in dreptul gazdelor. Jucatorii englezi s-ar fi putut vedea condusi chiar din minutul doi, insa sutul expediat de Jose Antonio Reyes a ocolit spatiul portii aparat de Iker Cassilas.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.