Pentru partida retur se preconizeaza ca ros-albastrii sa fie incurajati de peste 40.000 de suporteri, un adevarat record pentru echipa antrenata de Cosmin Olaroiu. Reteta ar putea atinge cifra de 200.000 de euro, adica salariul pe doua sezoane al atacantului Victoras Iacob. Stelistii vor juca impotriva batavilor pe Stadionul National "Lia Manoliu", arena cea mai mare din tara, avand o capacitate de 53.900 de locuri.

Victoria obtinuta de elevii lui Cosmin Olaroiu la debutul acestuia in competitiile europene, in Olanda, scor 3-1, dar si faptul ca jocul de joi reprezinta primul meci oficial al Stelei din acest an acasa au facut ca partida sa se bucure de un interes enorm. Astfel, inca de ieri, la casele de bilete ale stadionului din Ghencea tichetele la peluze (la pretul de 5 RON) si cele la tribuna a II-a (10 RON) s-au epuizat in jurul orei 14:30, iar la Stadionul National acestea nu se mai gaseau incepand cu ora 17:00.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.