Desi ieri trebuia sa semneze contractul cu Jiul Petrosani, “micul Beckham” a fost prezent in Ghencea. Dupa ce a fost aproape de a semna cu formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, Florentin Dumitru va evolua din retur la Jiul Petrosani.

Tranzactia cu formatia antrenata de fostul tehnician al ros-albastrilor, ucraineanul Oleg Protasov, nu s-a finalizat din cauza unei accidentari mai vechi a jucatorului, care a recidivat in timpul pregatirii din iarna.

Astfel, chiar daca trebuia sa fie prezent ieri in Petrosani pentru a-si negocia termenii contractului, Florentin Dumitru (28 de ani), care poate evolua atat fundas dreapta, cat si mijlocas, a anuntat ca va ajunge la Petrosani abia peste o saptamana, motivand ca acum urmeaza un tratament medical. "Face injectii pentru intarirea musculaturii. Oricum, pentru Florentin nu conteaza partea financiara, pentru ca, daca ar fi contat, cu siguranta nu ar fi venit la Jiul. Important este sa joace. De altfel, aceasta este conditia pusa de el, postul de titular", a declarat ieri impresarul sau, Marian Mitran, care a venit la Petrosani sa se intalneasca cu patronul "minerilor", Alin Simota.

Altfel, fostul jucator al Stelei, atacantul Laurentiu Dinita, a efectuat ieri primul antrenament alaturi de "mineri".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.