Formatia germana Hertha Berlin, adversara Rapidului din "saisprezecimile" Cupei UEFA, va veni in Romania, pentru meciul retur fara sapte dintre oamenii sai de baza.

Antrenorul Falko Gotz nu poate conta pe Marko Pantelici, acesta nejucand nici in partida tur, din cauza faptului ca nu are drept de joc in aceasta competitie, dupa ce a evoluat in toamna pentru fosta sa formatie, Steaua Rosie Belgrad. De asemenea, mai vechii accidentati Joe Simunic, Oliver Schroder si Zecke Neuendorf nu vor putea evolua nici ei. Cel mai ghinionist este insa fundasul Dick van Burik.

El nu a fost prezent la intalnirea de la Berlin, deoarece era accidentat, apoi si-a revenit si a jucat in weekend in fata celor de la Shalke 04, dar s-a accidentat din nou, iar sansele ca el sa evolueze joi, pe stadionul Giulesti, sunt minime. Ultimii trei absenti sunt Yildiray Basturk, Alexander Madlung si Kevin Boateng. Ei sunt suspendati pentru acest meci. Primul a cumulat trei cartonase galbene in competitie, iar ceilalti doi au fost eliminati in partida de la Berlin, de saptamana trecuta.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.